Înscrieri la Universitatea Politehnica Timișoara

Dată

Încep înscrierile la Universitatea Politehnica din Timișoara de astăzi, 6 iulie, atât online, cât și fizic. La categoria licență pentru absolvenții de liceu se poate folosi platforma https://admitere.upt.ro/ dar se poate merge și la secretariatele facultăților. Universității Politehnica din Timișoara.Viitorii studenți pot opta pentru următoarele facultăți: Facultatea de Arhitectură și Urbanism, Automatică și Calculatoare, Chimie Industrială și Ingineria Mediului, Construcții, Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, Electrotehnică și Electroenergetică, Management în Producție și Transporturi, Mecanică și Științe ale Comunicării. Absolvenții care își doresc să se înscrie la una dintre facultăți pot afla detalii despre perioada de înscriere, documentele necesare și dacă este nevoie să susțină probă de admitere pe site-ul universității: www.upt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru