Înscrieri la Universitatea Politehnica Timișoara

Dată

Încep înscrierile la Universitatea Politehnica din Timișoara de astăzi, 6 iulie, atât online, cât și fizic. La categoria licență pentru absolvenții de liceu se poate folosi platforma https://admitere.upt.ro/ dar se poate merge și la secretariatele facultăților. Universității Politehnica din Timișoara.Viitorii studenți pot opta pentru următoarele facultăți: Facultatea de Arhitectură și Urbanism, Automatică și Calculatoare, Chimie Industrială și Ingineria Mediului, Construcții, Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, Electrotehnică și Electroenergetică, Management în Producție și Transporturi, Mecanică și Științe ale Comunicării. Absolvenții care își doresc să se înscrie la una dintre facultăți pot afla detalii despre perioada de înscriere, documentele necesare și dacă este nevoie să susțină probă de admitere pe site-ul universității: www.upt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru