Înscrieri la Universitatea Politehnica Timișoara

Dată

Încep înscrierile la Universitatea Politehnica din Timișoara de astăzi, 6 iulie, atât online, cât și fizic. La categoria licență pentru absolvenții de liceu se poate folosi platforma https://admitere.upt.ro/ dar se poate merge și la secretariatele facultăților. Universității Politehnica din Timișoara.Viitorii studenți pot opta pentru următoarele facultăți: Facultatea de Arhitectură și Urbanism, Automatică și Calculatoare, Chimie Industrială și Ingineria Mediului, Construcții, Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, Electrotehnică și Electroenergetică, Management în Producție și Transporturi, Mecanică și Științe ale Comunicării. Absolvenții care își doresc să se înscrie la una dintre facultăți pot afla detalii despre perioada de înscriere, documentele necesare și dacă este nevoie să susțină probă de admitere pe site-ul universității: www.upt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru