Înscrieri la Şcoala de Arte

Dată

O nouă rundă de înscrieri la Şcoala de Arte din Timişoara va avea loc în perioada 10 – 21 ianuarie, 18 specializări fiind disponibile în oferta educaţională pentru această rundă.
Printre cursurile de formare artistică se numărăr şi canto muzică populară, muzică ușoară, respectiv muzică clasică, pictură şi grafică, dar şi design vestimentar și de interior, cine-foto, dans modern, balet pentru copii, şi cursuri de meșteșugari. De asemenea, se vor organiza şi lecţii de vioară, pian, saxofon, chitară şi orgă electronică.
Evaluările vor avea loc în perioada 25 – 26 ianuarie, iar rezultatele vor fi afișate în 31 ianuarie, urmând ca cursurile să înceapă din 1 februarie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru