Înscrierea la liceu în alt județ

Dată

Elevii de clasa a VIII-a care își doresc să se înscrie la licee din alt județ beneficiază de o comisie de înscriere care se ocupă de consiliere și de completarea fișelor de înscriere pentru aceștia. Comisia asigură introducerea în calculator a opţiunilor cuprinse în fişele de înscriere ale candidaţilor care doresc să participe la admitere. Completarea opţiunilor la sediul unităţii de învăţământ se face pe baza unei programări realizate de conducerea unităţii de învăţământ şi profesorii diriginţi telefonic sau prin e-mail. Lista de opţiuni se face pe baza broşurii judeţului în care se doreşte repartizarea. O a doua opţiune este prin transmiterea fişei de înscriere în format electronic unităţii de învăţământ pe care absolvit-o. O a treia variantă este ca elevul să se deplaseze în judeţul respectiv să depună fişa la centrul de admitere din judeţul în care se află liceul. Admiterea la liceu, care va avea loc în 14 iulie 2021, se face prin completarea de către secretariatele școlilor a fișelor de înscriere. Repartizarea computerizată are loc în data de 24 iulie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru