Înscrierea la liceu în alt județ

Dată

Elevii de clasa a VIII-a care își doresc să se înscrie la licee din alt județ beneficiază de o comisie de înscriere care se ocupă de consiliere și de completarea fișelor de înscriere pentru aceștia. Comisia asigură introducerea în calculator a opţiunilor cuprinse în fişele de înscriere ale candidaţilor care doresc să participe la admitere. Completarea opţiunilor la sediul unităţii de învăţământ se face pe baza unei programări realizate de conducerea unităţii de învăţământ şi profesorii diriginţi telefonic sau prin e-mail. Lista de opţiuni se face pe baza broşurii judeţului în care se doreşte repartizarea. O a doua opţiune este prin transmiterea fişei de înscriere în format electronic unităţii de învăţământ pe care absolvit-o. O a treia variantă este ca elevul să se deplaseze în judeţul respectiv să depună fişa la centrul de admitere din judeţul în care se află liceul. Admiterea la liceu, care va avea loc în 14 iulie 2021, se face prin completarea de către secretariatele școlilor a fișelor de înscriere. Repartizarea computerizată are loc în data de 24 iulie 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru