Înscriere online la Universitatea de Vest din Timișoara

Dată

Candidații interesați să studieze la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) se pot înscrie și online din acest an. Viitorii studenți pot aplica pe platforma de înscriere http://admitere.uvt.ro/ pentru a completa formularul de înscriere, încărca documentele necesare și depune dosarul de înscriere. Întreg procesul de înscriere se desfășoară exclusiv online. Universitatea de Vest din Timișoara are 75 de programe de studii universitare de licență și peste 80 de programe de programe de studii de masterat. Din cele peste 10.000 de locuri disponibile la Universitatea de Vest, 3.700 sunt finanțate de la bugetul de stat. Pentru informații suplimentare despre aplicarea online, candidații pot contacta reprezentanții UVT la adresa de e-mail www.admitere@e-uvt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru