Înscriere online la Universitatea de Vest din Timișoara

Dată

Candidații interesați să studieze la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) se pot înscrie și online din acest an. Viitorii studenți pot aplica pe platforma de înscriere http://admitere.uvt.ro/ pentru a completa formularul de înscriere, încărca documentele necesare și depune dosarul de înscriere. Întreg procesul de înscriere se desfășoară exclusiv online. Universitatea de Vest din Timișoara are 75 de programe de studii universitare de licență și peste 80 de programe de programe de studii de masterat. Din cele peste 10.000 de locuri disponibile la Universitatea de Vest, 3.700 sunt finanțate de la bugetul de stat. Pentru informații suplimentare despre aplicarea online, candidații pot contacta reprezentanții UVT la adresa de e-mail www.admitere@e-uvt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru