Înscriere online la Universitatea de Vest din Timișoara

Dată

Candidații interesați să studieze la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) se pot înscrie și online din acest an. Viitorii studenți pot aplica pe platforma de înscriere http://admitere.uvt.ro/ pentru a completa formularul de înscriere, încărca documentele necesare și depune dosarul de înscriere. Întreg procesul de înscriere se desfășoară exclusiv online. Universitatea de Vest din Timișoara are 75 de programe de studii universitare de licență și peste 80 de programe de programe de studii de masterat. Din cele peste 10.000 de locuri disponibile la Universitatea de Vest, 3.700 sunt finanțate de la bugetul de stat. Pentru informații suplimentare despre aplicarea online, candidații pot contacta reprezentanții UVT la adresa de e-mail www.admitere@e-uvt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru