Începe sesiunea de admitere din toamnă la UPT

Dată

Sesiunea de admitere de toamnă pentru absolvenții de liceu care vor să se înscrie la Universitatea Politehnica Timișoara va începe în 4 septembrie 2021. Aceasta va fi deschisă timp de două săptămâni, până în 16 septembrie, odată cu afișarea rezultatelor finale. Pentru ciclul de licență, Universitatea Politehnica Timișoara pune la dispoziția candidaților atât locuri la buget cât și la taxă, disponibile la 9 dintre facultăți. Înscrierile se vor putea face atât fizic, la centrele de admitere din cadrul facultăților, cât și online, pe platforma dedicată admiterii 2021. Mai multe informații despre admitere, locurile disponibile și despre procesul de înscrierepot fi găsite pe site-ul Universității Politehnica Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru