Începe sesiunea de admitere din toamnă la UPT

Dată

Sesiunea de admitere de toamnă pentru absolvenții de liceu care vor să se înscrie la Universitatea Politehnica Timișoara va începe în 4 septembrie 2021. Aceasta va fi deschisă timp de două săptămâni, până în 16 septembrie, odată cu afișarea rezultatelor finale. Pentru ciclul de licență, Universitatea Politehnica Timișoara pune la dispoziția candidaților atât locuri la buget cât și la taxă, disponibile la 9 dintre facultăți. Înscrierile se vor putea face atât fizic, la centrele de admitere din cadrul facultăților, cât și online, pe platforma dedicată admiterii 2021. Mai multe informații despre admitere, locurile disponibile și despre procesul de înscrierepot fi găsite pe site-ul Universității Politehnica Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru