Începe sesiunea de admitere din toamnă la UPT

Dată

Sesiunea de admitere de toamnă pentru absolvenții de liceu care vor să se înscrie la Universitatea Politehnica Timișoara va începe în 4 septembrie 2021. Aceasta va fi deschisă timp de două săptămâni, până în 16 septembrie, odată cu afișarea rezultatelor finale. Pentru ciclul de licență, Universitatea Politehnica Timișoara pune la dispoziția candidaților atât locuri la buget cât și la taxă, disponibile la 9 dintre facultăți. Înscrierile se vor putea face atât fizic, la centrele de admitere din cadrul facultăților, cât și online, pe platforma dedicată admiterii 2021. Mai multe informații despre admitere, locurile disponibile și despre procesul de înscrierepot fi găsite pe site-ul Universității Politehnica Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru