Începe școala online sau fizic?

Dată

Măsurile pentru deschiderea școlilor care va avea loc în 13 septembrie vor fi discutate în cadrul întâlnirii de Guvern de vineri, 20 august. Ministrul Educației împreună cu Ministrul Sănătății se vor putea pronunța cu privire la începerea școlii după ce vor avea date concrete despre evoluția pandemiei. Până atunci va fi pregătit un ordin care va fi subiectul întâlnirii convocate de prim-ministrul României, Florin Cîțu, împreună cu Ministrul Sănătății, Ministrul Educației, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat și Coordonatorul Campaniei ânaționale de Vaccinare, Valeriu Gheorghiță. În prezent, decizia este de deschidere a școlilor cu prezență fizică în data de 13 septembrie, a declarat Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației.

sursa foto: stiriromania.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru