Începe școala online sau fizic?

Dată

Măsurile pentru deschiderea școlilor care va avea loc în 13 septembrie vor fi discutate în cadrul întâlnirii de Guvern de vineri, 20 august. Ministrul Educației împreună cu Ministrul Sănătății se vor putea pronunța cu privire la începerea școlii după ce vor avea date concrete despre evoluția pandemiei. Până atunci va fi pregătit un ordin care va fi subiectul întâlnirii convocate de prim-ministrul României, Florin Cîțu, împreună cu Ministrul Sănătății, Ministrul Educației, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat și Coordonatorul Campaniei ânaționale de Vaccinare, Valeriu Gheorghiță. În prezent, decizia este de deschidere a școlilor cu prezență fizică în data de 13 septembrie, a declarat Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației.

sursa foto: stiriromania.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru