Începe repartizarea dascălilor

Dată

Astăzi, 4 august, candidații care au participat la examenul de titularizare urmează să fie repartizați pe posturi. În aceste zile au loc ședințele publice pentru repartizarea pe locurile vacante din sistemul de învățământ preuniversitar. Și joi, 5 august are loc o ședință de repartizare. În cadrul şedinţelor, opţiunea fiecărui candidat se exprimă în scris, conform cererii tip şi se consemnează în procesul verbal al şedinţei.
Repartizarea candidaţilor se realizează în baza datelor existente în sistemul informatizat. Prioritate au cadrele didactice angajate cu contract individual de muncă care au obţinut media de repartizare de minimum 7.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru