Începe repartizarea dascălilor

Dată

Astăzi, 4 august, candidații care au participat la examenul de titularizare urmează să fie repartizați pe posturi. În aceste zile au loc ședințele publice pentru repartizarea pe locurile vacante din sistemul de învățământ preuniversitar. Și joi, 5 august are loc o ședință de repartizare. În cadrul şedinţelor, opţiunea fiecărui candidat se exprimă în scris, conform cererii tip şi se consemnează în procesul verbal al şedinţei.
Repartizarea candidaţilor se realizează în baza datelor existente în sistemul informatizat. Prioritate au cadrele didactice angajate cu contract individual de muncă care au obţinut media de repartizare de minimum 7.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru