Începe proba pentru interviurile directorilor de școli

Dată

Proba de interviu din cadrul concursului național pentru funcțiile de director și director adjunct de școli și grădinițe încep astăzi. Peste 5.600 de candidați se vor prezenta în cele peste 50 de centre de concurs. Proba de interviu se va desfășura pe perioada a 16 zile lucrătoare, până în 8 decembrie. Durata probei de interviu este de 60 de minute pentru fiecare candidat și este structurată în trei etape. În prima etapă candidatul prezintă strategia de dezvoltare a unității de învățământ, în doua etapă acesta prezintă o strategie prin care rezolvă o situație-problemă, iar ultima etapă este dedicată evaluării competențelor digitale. Pentru a fi declarat admis, un candidat trebuie să obțină nota minimă 7

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru