Începe proba pentru interviurile directorilor de școli

Dată

Proba de interviu din cadrul concursului național pentru funcțiile de director și director adjunct de școli și grădinițe încep astăzi. Peste 5.600 de candidați se vor prezenta în cele peste 50 de centre de concurs. Proba de interviu se va desfășura pe perioada a 16 zile lucrătoare, până în 8 decembrie. Durata probei de interviu este de 60 de minute pentru fiecare candidat și este structurată în trei etape. În prima etapă candidatul prezintă strategia de dezvoltare a unității de învățământ, în doua etapă acesta prezintă o strategie prin care rezolvă o situație-problemă, iar ultima etapă este dedicată evaluării competențelor digitale. Pentru a fi declarat admis, un candidat trebuie să obțină nota minimă 7

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru