Începe prima probă a Bacalaureatului

Dată

Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an începe astăzi cu proba la Limba și Literatura română. Peste 39.000 de elevi români vor susține Bacalaureatul, iar 14.000 dintre aceștia sunt din promoțiile anterioare. Vor putea participa la examen elevii care nu au obținut notă de trecere în sesiunile anterioare sau cei care nu s-au prezentat la examen. Nu este permis accesul candidaților care au fost dați afară din examen, la prima sesiune, în urma unor tentative de fraudă. Aceștia vor putea repeta examenul de bacalaureat abia anul viitor. Nota minimă de promovare, pentru fiecare probă, este cinci, iar media finală pentru promovarea examenului este cel puţin şase.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru