Începe prima probă a Bacalaureatului

Dată

Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an începe astăzi cu proba la Limba și Literatura română. Peste 39.000 de elevi români vor susține Bacalaureatul, iar 14.000 dintre aceștia sunt din promoțiile anterioare. Vor putea participa la examen elevii care nu au obținut notă de trecere în sesiunile anterioare sau cei care nu s-au prezentat la examen. Nu este permis accesul candidaților care au fost dați afară din examen, la prima sesiune, în urma unor tentative de fraudă. Aceștia vor putea repeta examenul de bacalaureat abia anul viitor. Nota minimă de promovare, pentru fiecare probă, este cinci, iar media finală pentru promovarea examenului este cel puţin şase.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru