Începe noul an universitar la „Vasile Goldiș” Arad

Dată

Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”din Arad va avea loc joi, 30 septembrie. Ceremonia se va desfășura pe stadionul UTA, de la ora 13:00 și vor participa reprezentanţi ai autorităţilor locale, parteneri din ţară şi străinătate, studenţi şi masteranzi, dar şi delegaţii de la universităţi partenere. Tot în cadrul evenimentului de deschidere va avea loc și o ceremonie de decernare de a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului dr. Gabriele Edoardo Pecora, directorul departamentului de Microchirurgie a Universităţii Pennsylvania din Statele Unite ale Americii. Cei prezenți la deschidere vor avea parte și de momente artistice, puse în scenă de Ansamblul Cununiţa Universitatea de Vest Vasile Goldiș şi Q Band. Evenimentul se va desfăşura cu respectarea strictă a măsurilor de prevenţie a răspândirii COVID-19 şi a protocolului medical în care sunt prevăzute măsurile epidemiologice aflate în vigoare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru