Începe noul an universitar la „Vasile Goldiș” Arad

Dată

Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”din Arad va avea loc joi, 30 septembrie. Ceremonia se va desfășura pe stadionul UTA, de la ora 13:00 și vor participa reprezentanţi ai autorităţilor locale, parteneri din ţară şi străinătate, studenţi şi masteranzi, dar şi delegaţii de la universităţi partenere. Tot în cadrul evenimentului de deschidere va avea loc și o ceremonie de decernare de a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului dr. Gabriele Edoardo Pecora, directorul departamentului de Microchirurgie a Universităţii Pennsylvania din Statele Unite ale Americii. Cei prezenți la deschidere vor avea parte și de momente artistice, puse în scenă de Ansamblul Cununiţa Universitatea de Vest Vasile Goldiș şi Q Band. Evenimentul se va desfăşura cu respectarea strictă a măsurilor de prevenţie a răspândirii COVID-19 şi a protocolului medical în care sunt prevăzute măsurile epidemiologice aflate în vigoare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru