Începe noul an universitar la „Vasile Goldiș” Arad

Dată

Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”din Arad va avea loc joi, 30 septembrie. Ceremonia se va desfășura pe stadionul UTA, de la ora 13:00 și vor participa reprezentanţi ai autorităţilor locale, parteneri din ţară şi străinătate, studenţi şi masteranzi, dar şi delegaţii de la universităţi partenere. Tot în cadrul evenimentului de deschidere va avea loc și o ceremonie de decernare de a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului dr. Gabriele Edoardo Pecora, directorul departamentului de Microchirurgie a Universităţii Pennsylvania din Statele Unite ale Americii. Cei prezenți la deschidere vor avea parte și de momente artistice, puse în scenă de Ansamblul Cununiţa Universitatea de Vest Vasile Goldiș şi Q Band. Evenimentul se va desfăşura cu respectarea strictă a măsurilor de prevenţie a răspândirii COVID-19 şi a protocolului medical în care sunt prevăzute măsurile epidemiologice aflate în vigoare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru