Începe cea de-a doua sesiune la BAC

Dată

A doua sesiune a Examenului de Bacalaureat începe luni, 16 august cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 17 august, se va desfășura proba obligatorie a profilului, miercuri, 18 august, este programată proba la alegere a profilului și specialității, iar joi, 19 august, va avea loc proba la Limba și literatura maternă. În perioada 23 – 31 august 2021 se va desfășura echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale. Fiecare probă scrisă va începe la ora 09:00, iar candidații vor avea trei ore la dispoziție pentru rezolvarea lucrărilor. Primele rezultate vor fi comunicate marți, 31 august, până la ora 12:00, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, între orele 12:00 – 18:00. Acestea pot fi depuse și prin mijloace electronice. Rezultatele finale vor fi afișate vineri, 3 septembrie 2021.
La cea de-a doua sesiune a examenului maturitătii pot participa elevii care nu s-au putut prezenta în vară sau care nu au promovat prima sesiune a examenului, dar și candidații din promoțiile anterioare. Nu pot participa cei care au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru