Începe cea de-a doua sesiune la BAC

Dată

A doua sesiune a Examenului de Bacalaureat începe luni, 16 august cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 17 august, se va desfășura proba obligatorie a profilului, miercuri, 18 august, este programată proba la alegere a profilului și specialității, iar joi, 19 august, va avea loc proba la Limba și literatura maternă. În perioada 23 – 31 august 2021 se va desfășura echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale. Fiecare probă scrisă va începe la ora 09:00, iar candidații vor avea trei ore la dispoziție pentru rezolvarea lucrărilor. Primele rezultate vor fi comunicate marți, 31 august, până la ora 12:00, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, între orele 12:00 – 18:00. Acestea pot fi depuse și prin mijloace electronice. Rezultatele finale vor fi afișate vineri, 3 septembrie 2021.
La cea de-a doua sesiune a examenului maturitătii pot participa elevii care nu s-au putut prezenta în vară sau care nu au promovat prima sesiune a examenului, dar și candidații din promoțiile anterioare. Nu pot participa cei care au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru