Începe cea de-a doua sesiune la BAC

Dată

A doua sesiune a Examenului de Bacalaureat începe luni, 16 august cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 17 august, se va desfășura proba obligatorie a profilului, miercuri, 18 august, este programată proba la alegere a profilului și specialității, iar joi, 19 august, va avea loc proba la Limba și literatura maternă. În perioada 23 – 31 august 2021 se va desfășura echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale. Fiecare probă scrisă va începe la ora 09:00, iar candidații vor avea trei ore la dispoziție pentru rezolvarea lucrărilor. Primele rezultate vor fi comunicate marți, 31 august, până la ora 12:00, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, între orele 12:00 – 18:00. Acestea pot fi depuse și prin mijloace electronice. Rezultatele finale vor fi afișate vineri, 3 septembrie 2021.
La cea de-a doua sesiune a examenului maturitătii pot participa elevii care nu s-au putut prezenta în vară sau care nu au promovat prima sesiune a examenului, dar și candidații din promoțiile anterioare. Nu pot participa cei care au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru