Începe admiterea la şcolile profesionale

Dată

Încep înscrierile pentru admiterea în învăţământul profesional de stat şi la învăţământul dual. Există două etapă de înscrieri pentru admitere. Prima etapă de înscriere în învăţământul profesional este în perioada 5-14 iulie. Dosarele se depun fizic dar şi prin poştă sau electronic. Pentru a se realiza o planificare privind accesul personalului în unitatea de învăţământ în scopul depunerii dosarului de înscriere, părintele sau reprezentantul legal trebuie să-şi exprime intenţia de a se prezenta la şcoală telefonic sau prin e-mail în primele zile ale fiecărei etape de înscriere. Specializările şi numărul locurilor disponibile pentru învăţământul profesional se găsesc în broşura de admitere pentru clasa a IX-a. Pentru admitere în învăţământul profesional, elevii nu participă la distribuirea computerizată.

sursă foto: www.portalininvatamant.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru