Începe admiterea la şcolile profesionale

Dată

Încep înscrierile pentru admiterea în învăţământul profesional de stat şi la învăţământul dual. Există două etapă de înscrieri pentru admitere. Prima etapă de înscriere în învăţământul profesional este în perioada 5-14 iulie. Dosarele se depun fizic dar şi prin poştă sau electronic. Pentru a se realiza o planificare privind accesul personalului în unitatea de învăţământ în scopul depunerii dosarului de înscriere, părintele sau reprezentantul legal trebuie să-şi exprime intenţia de a se prezenta la şcoală telefonic sau prin e-mail în primele zile ale fiecărei etape de înscriere. Specializările şi numărul locurilor disponibile pentru învăţământul profesional se găsesc în broşura de admitere pentru clasa a IX-a. Pentru admitere în învăţământul profesional, elevii nu participă la distribuirea computerizată.

sursă foto: www.portalininvatamant.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru