Începe admiterea din toamnă la Universitatea Craiova

Dată

Admiterea la Universitatea din Craiova, sesiunea din toamnă, va începe luni, 6 septembrie. Universitatea oferă posibilitatea pregătirii în programe de studii la formele de învățământ la zi, dar și cu frecvență redusă sau la distanță. Facultătile la care pot candida viitorii studenți sunt: Agronomie, Autmotică și Calculatoare, Drept, Economie și Administrarea Afacerilor, Educație Fizică și Sport, Horticultură, Inginerie Electrică, Litere, Mecanică, Teologie și Științe Sociale. Studenţii din cadrul universității au la dispoziţie o infrastructură de pregătire şi cercetare de ultimă generaţie și parteneriate extrem de solide cu mediul economic şi cu cel academic internaţional. Universitatea din Craiova este partener academic pentru mai bine de 250 de universităţi din lume.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru