Începe admiterea din toamnă la Universitatea Craiova

Dată

Admiterea la Universitatea din Craiova, sesiunea din toamnă, va începe luni, 6 septembrie. Universitatea oferă posibilitatea pregătirii în programe de studii la formele de învățământ la zi, dar și cu frecvență redusă sau la distanță. Facultătile la care pot candida viitorii studenți sunt: Agronomie, Autmotică și Calculatoare, Drept, Economie și Administrarea Afacerilor, Educație Fizică și Sport, Horticultură, Inginerie Electrică, Litere, Mecanică, Teologie și Științe Sociale. Studenţii din cadrul universității au la dispoziţie o infrastructură de pregătire şi cercetare de ultimă generaţie și parteneriate extrem de solide cu mediul economic şi cu cel academic internaţional. Universitatea din Craiova este partener academic pentru mai bine de 250 de universităţi din lume.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru