Începe admiterea din toamnă la Universitatea Craiova

Dată

Admiterea la Universitatea din Craiova, sesiunea din toamnă, va începe luni, 6 septembrie. Universitatea oferă posibilitatea pregătirii în programe de studii la formele de învățământ la zi, dar și cu frecvență redusă sau la distanță. Facultătile la care pot candida viitorii studenți sunt: Agronomie, Autmotică și Calculatoare, Drept, Economie și Administrarea Afacerilor, Educație Fizică și Sport, Horticultură, Inginerie Electrică, Litere, Mecanică, Teologie și Științe Sociale. Studenţii din cadrul universității au la dispoziţie o infrastructură de pregătire şi cercetare de ultimă generaţie și parteneriate extrem de solide cu mediul economic şi cu cel academic internaţional. Universitatea din Craiova este partener academic pentru mai bine de 250 de universităţi din lume.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru