Începe a doua sesiune de finanţări

Dată

Centrul Cultural Județean Arad a dat startul celei de-a doua sesiuni de finanțări nerambursabile din acest an. Pe site-ul instituției, aflate în subordinea Consiliului Județean Arad, au fost publicate metodologiile privind obținerea de finanțări nerambursabile, înscrierea proiectelor făcându-se până în data de 8 noiembrie.
Rezultatele inițiale pentru toate liniile de finanțare vor fi făcute publice pe data de 12 noiembrie, urmează apoi 3 zile în care se pot depune contestaţii, iar rezultatele finale vor fi publicate până la data de 20 noiembrie.
Vor fi finanțate proiecte care fac parte din categoriile Educație și sănătate, Cultură tradițională, Producții editoriale, Tineret, Activități sportive, respectiv Turism și Protecția Mediului. Cel mai mic fond de finanțare, în valoare de 10 mii de lei, îl va avea linia de finanțare Producții editoriale, iar cea mai mare sumă, 400 de mii de lei, va merge către proiectele pentru promovarea sportului de performanţă, depuse în cadrul categoriei Activități sportive.
Mai multe informaţii legate de procedura de desfăşurare şi aplicare pentru obţinerea finanţărilor, pot fi găsite pe site-ul web: www.ccja.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru