Începe a doua sesiune de finanţări

Dată

Centrul Cultural Județean Arad a dat startul celei de-a doua sesiuni de finanțări nerambursabile din acest an. Pe site-ul instituției, aflate în subordinea Consiliului Județean Arad, au fost publicate metodologiile privind obținerea de finanțări nerambursabile, înscrierea proiectelor făcându-se până în data de 8 noiembrie.
Rezultatele inițiale pentru toate liniile de finanțare vor fi făcute publice pe data de 12 noiembrie, urmează apoi 3 zile în care se pot depune contestaţii, iar rezultatele finale vor fi publicate până la data de 20 noiembrie.
Vor fi finanțate proiecte care fac parte din categoriile Educație și sănătate, Cultură tradițională, Producții editoriale, Tineret, Activități sportive, respectiv Turism și Protecția Mediului. Cel mai mic fond de finanțare, în valoare de 10 mii de lei, îl va avea linia de finanțare Producții editoriale, iar cea mai mare sumă, 400 de mii de lei, va merge către proiectele pentru promovarea sportului de performanţă, depuse în cadrul categoriei Activități sportive.
Mai multe informaţii legate de procedura de desfăşurare şi aplicare pentru obţinerea finanţărilor, pot fi găsite pe site-ul web: www.ccja.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 25 octombrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Ajutor de încălzire, Craiovenii vor avea căldură, Noi focare de pestă porcină

QubArena

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Cultură & Culte & Educație

Zilele Carierei la Poltehnica Timișoara, online

Noua ediție a evenimentului Zilele Carierei se desfășoară online în acest an.

Cultură & Culte & Educație

NeoNlitic la Casa Artelor din Timișoara

Cea de-a treia ediție a NeoNlitic va fi prezentă la Casa Artelor din Timișoara, până pe 31 octombrie. Programul de vizionare este de marți până duminică, între orele 13:00 – 18:00.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru