Începe a doua sesiune de finanţări

Dată

Centrul Cultural Județean Arad a dat startul celei de-a doua sesiuni de finanțări nerambursabile din acest an. Pe site-ul instituției, aflate în subordinea Consiliului Județean Arad, au fost publicate metodologiile privind obținerea de finanțări nerambursabile, înscrierea proiectelor făcându-se până în data de 8 noiembrie.
Rezultatele inițiale pentru toate liniile de finanțare vor fi făcute publice pe data de 12 noiembrie, urmează apoi 3 zile în care se pot depune contestaţii, iar rezultatele finale vor fi publicate până la data de 20 noiembrie.
Vor fi finanțate proiecte care fac parte din categoriile Educație și sănătate, Cultură tradițională, Producții editoriale, Tineret, Activități sportive, respectiv Turism și Protecția Mediului. Cel mai mic fond de finanțare, în valoare de 10 mii de lei, îl va avea linia de finanțare Producții editoriale, iar cea mai mare sumă, 400 de mii de lei, va merge către proiectele pentru promovarea sportului de performanţă, depuse în cadrul categoriei Activități sportive.
Mai multe informaţii legate de procedura de desfăşurare şi aplicare pentru obţinerea finanţărilor, pot fi găsite pe site-ul web: www.ccja.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru