Începe a doua sesiune de finanţări

Dată

Centrul Cultural Județean Arad a dat startul celei de-a doua sesiuni de finanțări nerambursabile din acest an. Pe site-ul instituției, aflate în subordinea Consiliului Județean Arad, au fost publicate metodologiile privind obținerea de finanțări nerambursabile, înscrierea proiectelor făcându-se până în data de 8 noiembrie.
Rezultatele inițiale pentru toate liniile de finanțare vor fi făcute publice pe data de 12 noiembrie, urmează apoi 3 zile în care se pot depune contestaţii, iar rezultatele finale vor fi publicate până la data de 20 noiembrie.
Vor fi finanțate proiecte care fac parte din categoriile Educație și sănătate, Cultură tradițională, Producții editoriale, Tineret, Activități sportive, respectiv Turism și Protecția Mediului. Cel mai mic fond de finanțare, în valoare de 10 mii de lei, îl va avea linia de finanțare Producții editoriale, iar cea mai mare sumă, 400 de mii de lei, va merge către proiectele pentru promovarea sportului de performanţă, depuse în cadrul categoriei Activități sportive.
Mai multe informaţii legate de procedura de desfăşurare şi aplicare pentru obţinerea finanţărilor, pot fi găsite pe site-ul web: www.ccja.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru