Încep înscrierile pentru Evaluarea Națională

Dată

Elevii de clasa a VIII-a se pot înscrie de astăzi, 7 iunie şi până în 11 iunie pentru a susţine Evaluarea Naţională. Prima probă, la Limba şi literatura română, se va desfăşura în 22 iunie, iar proba la Matematică în 24 iunie. Elevii din rândul minorităţilor naţionale vor susţine proba scrisă la Limba şi literatura maternă în 25 iunie. Potrivit Ministerului Educației, examenul va avea şi o etapă specială, programată din 28 iunie, destinată candidaţilor care, conform certificatului medical, nu s-au putut înscrie în prima etapă. Media obţinută la Evaluarea Națională reprezintă un criteriu pentru admiterea elevilor la liceu.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru