Încep înscrierile la universitate

Dată

Încep înscrierile la Universitatea Politehnica Timișoara pentru învățământul la distanță și învățământ cu frecvență redusă începând de astăzi, 7 iunie. Elevii care își doresc să devină studenți ai Politehnicii se pot înscrie atât online, cât și fizic, la sediul universității. Pentru formele de învățământ la distanță și cu frecvență redusă, admiterea se desfășoară prin concurs de dosare, criteriul de departajare fiind media de la Bacalaureat. În perioada 7-19 iunie are loc înscrierea candidaților care vor aplica online, iar perioada 12-19 este destinată strict celor care vor să aplice fizic. Rezultatele concursului de dosare vor fi afișate în 19 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru