Încep înscrierile la universitate

Dată

Încep înscrierile la Universitatea Politehnica Timișoara pentru învățământul la distanță și învățământ cu frecvență redusă începând de astăzi, 7 iunie. Elevii care își doresc să devină studenți ai Politehnicii se pot înscrie atât online, cât și fizic, la sediul universității. Pentru formele de învățământ la distanță și cu frecvență redusă, admiterea se desfășoară prin concurs de dosare, criteriul de departajare fiind media de la Bacalaureat. În perioada 7-19 iunie are loc înscrierea candidaților care vor aplica online, iar perioada 12-19 este destinată strict celor care vor să aplice fizic. Rezultatele concursului de dosare vor fi afișate în 19 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru