Încep înscrierile la universitate

Dată

Încep înscrierile la Universitatea Politehnica Timișoara pentru învățământul la distanță și învățământ cu frecvență redusă începând de astăzi, 7 iunie. Elevii care își doresc să devină studenți ai Politehnicii se pot înscrie atât online, cât și fizic, la sediul universității. Pentru formele de învățământ la distanță și cu frecvență redusă, admiterea se desfășoară prin concurs de dosare, criteriul de departajare fiind media de la Bacalaureat. În perioada 7-19 iunie are loc înscrierea candidaților care vor aplica online, iar perioada 12-19 este destinată strict celor care vor să aplice fizic. Rezultatele concursului de dosare vor fi afișate în 19 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru