Încep înscrierile la creșe

Dată

Încep înscrierile la creșele din Timișoara pentru anul școlar 2021-2022 începând de joi, 10 iunie. 268 de locuri vor fi disponibile pentru copiii de până în trei ani. Procesul de înscriere se va desfășura online în acest an, timp de două săptămâni. Principalul criteriu în câștigarea unui loc va fi punctajul obținut prin completarea unui formular. După perioada de înscriere online vor fi comunicate rezultatele inițiale în 28 iunie. Contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, după ora 16:00, urmând ca rezultatele finale să fi comunicate în 21 iulie. Formularele vor fi disponile online pe site-ul: primariatm.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru