Încep înscrierile la creșe

Dată

Încep înscrierile la creșele din Timișoara pentru anul școlar 2021-2022 începând de joi, 10 iunie. 268 de locuri vor fi disponibile pentru copiii de până în trei ani. Procesul de înscriere se va desfășura online în acest an, timp de două săptămâni. Principalul criteriu în câștigarea unui loc va fi punctajul obținut prin completarea unui formular. După perioada de înscriere online vor fi comunicate rezultatele inițiale în 28 iunie. Contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, după ora 16:00, urmând ca rezultatele finale să fi comunicate în 21 iulie. Formularele vor fi disponile online pe site-ul: primariatm.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru