Încă o săptămână de școală, deși rata de infectare a trecut de 7

Dată

Astăzi, în Timișoara, rata de infectare este de 7,15 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, toți elevii merg fizic la cursuri, deși, la rata de peste 6, cursurile ar trebui să se desfășoare exclusiv online. S-a ajuns în această situație deoarece Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș aprobă modul de desfășurare a cursurilor în fiecare vineri pentru săptămâna viitoare. Vineri, incidența era de numai 5,4 la mia de locuitori, sub rata de 6 la mie când elevii trec în online. Conform actualei proceduri, de abia pe 1 octombrie se va putea schimba ceva în privința modului de desfășurare al cursurilor. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a propus astăzi o schimbare de procedură.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru