Încă o săptămână de școală, deși rata de infectare a trecut de 7

Dată

Astăzi, în Timișoara, rata de infectare este de 7,15 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, toți elevii merg fizic la cursuri, deși, la rata de peste 6, cursurile ar trebui să se desfășoare exclusiv online. S-a ajuns în această situație deoarece Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș aprobă modul de desfășurare a cursurilor în fiecare vineri pentru săptămâna viitoare. Vineri, incidența era de numai 5,4 la mia de locuitori, sub rata de 6 la mie când elevii trec în online. Conform actualei proceduri, de abia pe 1 octombrie se va putea schimba ceva în privința modului de desfășurare al cursurilor. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a propus astăzi o schimbare de procedură.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru