Încă o săptămână de școală, deși rata de infectare a trecut de 7

Dată

Astăzi, în Timișoara, rata de infectare este de 7,15 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, toți elevii merg fizic la cursuri, deși, la rata de peste 6, cursurile ar trebui să se desfășoare exclusiv online. S-a ajuns în această situație deoarece Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș aprobă modul de desfășurare a cursurilor în fiecare vineri pentru săptămâna viitoare. Vineri, incidența era de numai 5,4 la mia de locuitori, sub rata de 6 la mie când elevii trec în online. Conform actualei proceduri, de abia pe 1 octombrie se va putea schimba ceva în privința modului de desfășurare al cursurilor. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a propus astăzi o schimbare de procedură.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru