Încă două școli din Dolj în regim online

Dată

Încă două unităţi şcolare din judeţul Dolj au solicitat trecerea în online a întregii activităţi didactice, a declarat Nicoleta Liţoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.
Este vorba despre Şcoala Teasc şi Şcoala Leşile, aici elevii urmează să îşi desfăşoare orele online, timp de 14 zile.
În prezent, în judeţ, există 11 şcoli care îşi susţin activitatea didactică în regim online, în timp ce liceul „Voltaire” din Craiova şi-a reluat orele faţă în faţă, după trecerea acestuia în scenariul 1.
Școlile pot solicita să își desfășoare activitatea doar online dacă au jumătate din clase cu cazuri de COVID -19 și în acest caz este nevoie, pe lângă aprobarea de la ISJ Dolj și de aprobarea din partea DSP și a Comitetului pentru Situații de Urgență Dolj.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru