Încă două școli din Dolj în regim online

Dată

Încă două unităţi şcolare din judeţul Dolj au solicitat trecerea în online a întregii activităţi didactice, a declarat Nicoleta Liţoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.
Este vorba despre Şcoala Teasc şi Şcoala Leşile, aici elevii urmează să îşi desfăşoare orele online, timp de 14 zile.
În prezent, în judeţ, există 11 şcoli care îşi susţin activitatea didactică în regim online, în timp ce liceul „Voltaire” din Craiova şi-a reluat orele faţă în faţă, după trecerea acestuia în scenariul 1.
Școlile pot solicita să își desfășoare activitatea doar online dacă au jumătate din clase cu cazuri de COVID -19 și în acest caz este nevoie, pe lângă aprobarea de la ISJ Dolj și de aprobarea din partea DSP și a Comitetului pentru Situații de Urgență Dolj.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru