Grija față de copii – Știrile Qub

Dată

Ziua de 1 iunie are rolul de a-i aduce pe copii în centrul atenției, iar părinții ar fi indicat să reflecteze mai mult asupra relației pe care o au cu copiii lor. Grija părinților față de copii poate deveni apăsătoare pentru aceștia din urmă, iar repetiția expresiei „Ai grijă!” poate deveni supărătoare. Această expresie poate fi înlocuită cu multe alte afirmații sau întrebări, precum: „Concentrează-te la ceea ce faci!”, „Poți să faci acest lucru fără grabă!” , „Îți ții bine echilibrul?” sau „Ai nevoie de mai mult spațiu?” Înțelegerea și ascultarea copilului sunt cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre copii și părinți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru