Grija față de copii – Știrile Qub

Dată

Ziua de 1 iunie are rolul de a-i aduce pe copii în centrul atenției, iar părinții ar fi indicat să reflecteze mai mult asupra relației pe care o au cu copiii lor. Grija părinților față de copii poate deveni apăsătoare pentru aceștia din urmă, iar repetiția expresiei „Ai grijă!” poate deveni supărătoare. Această expresie poate fi înlocuită cu multe alte afirmații sau întrebări, precum: „Concentrează-te la ceea ce faci!”, „Poți să faci acest lucru fără grabă!” , „Îți ții bine echilibrul?” sau „Ai nevoie de mai mult spațiu?” Înțelegerea și ascultarea copilului sunt cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre copii și părinți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru