Grija față de copii – Știrile Qub

Dată

Ziua de 1 iunie are rolul de a-i aduce pe copii în centrul atenției, iar părinții ar fi indicat să reflecteze mai mult asupra relației pe care o au cu copiii lor. Grija părinților față de copii poate deveni apăsătoare pentru aceștia din urmă, iar repetiția expresiei „Ai grijă!” poate deveni supărătoare. Această expresie poate fi înlocuită cu multe alte afirmații sau întrebări, precum: „Concentrează-te la ceea ce faci!”, „Poți să faci acest lucru fără grabă!” , „Îți ții bine echilibrul?” sau „Ai nevoie de mai mult spațiu?” Înțelegerea și ascultarea copilului sunt cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre copii și părinți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru