Ghid pentru elevi

Dată

Un ghid informativ destinat elevilor de clasa a VIII-a, care vor susţine Evaluarea Naţională a fost publicat pe site-ul Ministerului Educației. Ghidul conține informații despre condițiile de examen, organizarea lui, precum și desfășurarea probelor scrise. Mai mult, sunt incluse informaţii despre depunerea contestaţiilor şi sfaturi cu privire la organizarea timpului de lucru pe durata celor 120 de minute rezervate fiecărei probe. Accesul candidaţilor va fi permis de la ora 8:00 până la ora 8:30, iar la ora 9:00 va începe examenul. La probele scrise elevii vor primi subiectele sub formă de broşură, la care pot solicita şi pagini suplimentare dacă este cazul, iar broşura se va preda la finalul probei. De asemenea, se va folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru desene numai creion negru. Absolvenţii învăţământului gimnazial care au fost în izolare, carantină ori alte motive, justificate cu certificat medical, nu pot finaliza sau participa la probele Evaluării Naţionale. Ei pot susţine probele examenului în etapa specială. Comunicarea rezultatelor obţinute la examen se va face anonimizat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru