Gata cu facultatea online

Dată

Universitatea Politehnica Timișoara va începe cursurile față în față de la toamnă. Lucrările de reamenajarea a sălilor de cursuri și a locurilor de cazare au fost demarate. Și cadrele didactice se pregătesc pentru a relua viața universitară în condiții normale, cu studenți prezenți fizic în amfiteatre și săli de cursuri. Universitatea Politehnica Timișoara oferă studenților peste 5.000 de locuri de cazare. Bazele sportive vor fi și ele amenajate pe perioada verii. Studenții vor putea practica înot, fotbal, tenis, handbal, baschet și atletism. Florin Drăgan, rectorul Universității, afirmă că prin această revenire își dorește să ofere tinerilor viața de student de dinainte de pandemie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru