Festivalul Tres Court 2021

Dată

Cea de-a 23-a ediție a Très Court International Film Festival se desfășoară și la Timișoara până în 13 iunie, sub coordonarea Institutului Francez din România. Festivalul internațional aduce spectatorilor cele mai bune producții audiovizuale în format foarte scurt, de maximum 4 minute, venite din lumea întreagă. La Timișoara, cele peste 150 de filme sunt proiectate în aer liber, de la 21:30 în grădina Institutului Francez. Accesul este liber și fără rezervare, în limita locurilor disponibile. În caz de vreme nefavorabilă, proiecțiile vor avea loc în interior. Pentru spectatorii care nu se pot deplasa la Timișoara, filmele vor fi accesibile și pe site-ul www.trescourt.com. Très Court International Film Festival are loc simultan în 15 țări de pe cele 5 continente. Ca în fiecare an, la finalul vizionării, spectatorii vor putea vota filmul favorit atât din competiția internațională, cât și dintre scurtmetrajele românești.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Vox

O proteină umană ar putea vindeca alergiile și astmul – VoxQub

O proteină care ar putea combate astmul şi anafilaxia, a fost descoperită de către cercetătorii de la Universitatea Națională din Australia.

Actualitate

Pandemia la zi

153 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.033 de cazuri, dintre acestea 1.047.682 de persoane au fost declarate vindecate.

Evenimente

Ziua mondială împotriva traficului de persoane

În fiecare an, în data de 30 iulie este marcată Ziua mondială împotriva traficului de persoane.

Sănătate & Sport

Tulpina Delta, în Timiș

Primul caz de infecție cu varianta Delta a virusului S

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru