Festivalul național de folk și baladă

Dată

Cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Național de Folk și Baladă ”Poarta Sărutului” are loc în perioada 5-8 august la Târgu-Jiu. Evenimentul este o manifestare culturală de elită ce transformă orașul, în fiecare an, timp de trei zile, în capitala muzicii folk. Festivalul promovează dreptul fundamental la libertatea de expresie, oferă tinerilor folkişti posibilitatea de a-și dezvolta experiența artistică și interacțiunea cu reprezentanți ai acestui gen muzical. Din anul 1998, nume sonore din lumea folk-ului românesc precum: Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Emeric Imre, Dan Vană au urcat pe scena din Târgu Jiu.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru