Festivalul Internațional de Literatură de la Timișoara

Dată

Cea de-a X-a ediție a Festivalului de Literatură de la Timișoara va avea loc la finalul acestei luni. Timp de trei zile, de miercuri, 27 octombrie, până vineri, 29 octombrie, în fiecare seară de la ora 18:00, iubitorii de literatură din Timișoara sunt așteptați în Sala Barocă a Muzeului de Artă, pentru a lua parte la o serie de lecturi publice și dezbateri susținute de nume importante ale literaturii contemporane. Tema din acest an este „Acasă” semn al reîntoarcerii la o normalitate necesară, la formula întâlnirilor față în față, calde și umanizate cu literatura și cei care o scriu.

Evenimentul va avea loc în format fizic, cu participarea unui număr limitat de persoane și cu respectarea tuturor dispozițiilor legale în ceea ce privește prevenirea răspândirii infecției cu virusul Sars-Cov-2. Accesul se va face exclusiv prin prezentarea certificatului digital european Covid-19 sau a unui test PCR, făcut cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului. Rezervarea locurilor se face în scris, printr-un e-mail trimis la adresa filtm@ladouabufnite.ro. Rezervarea locului devine valabilă numai după primirea unei confirmări în scris.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru