Festivalul Internațional de Literatură de la Timișoara

Dată

Cea de-a X-a ediție a Festivalului de Literatură de la Timișoara va avea loc la finalul acestei luni. Timp de trei zile, de miercuri, 27 octombrie, până vineri, 29 octombrie, în fiecare seară de la ora 18:00, iubitorii de literatură din Timișoara sunt așteptați în Sala Barocă a Muzeului de Artă, pentru a lua parte la o serie de lecturi publice și dezbateri susținute de nume importante ale literaturii contemporane. Tema din acest an este „Acasă” semn al reîntoarcerii la o normalitate necesară, la formula întâlnirilor față în față, calde și umanizate cu literatura și cei care o scriu.

Evenimentul va avea loc în format fizic, cu participarea unui număr limitat de persoane și cu respectarea tuturor dispozițiilor legale în ceea ce privește prevenirea răspândirii infecției cu virusul Sars-Cov-2. Accesul se va face exclusiv prin prezentarea certificatului digital european Covid-19 sau a unui test PCR, făcut cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului. Rezervarea locurilor se face în scris, printr-un e-mail trimis la adresa filtm@ladouabufnite.ro. Rezervarea locului devine valabilă numai după primirea unei confirmări în scris.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru