Festivalul Internațional de Literatură de la Timișoara

Dată

Cea de-a X-a ediție a Festivalului de Literatură de la Timișoara va avea loc la finalul acestei luni. Timp de trei zile, de miercuri, 27 octombrie, până vineri, 29 octombrie, în fiecare seară de la ora 18:00, iubitorii de literatură din Timișoara sunt așteptați în Sala Barocă a Muzeului de Artă, pentru a lua parte la o serie de lecturi publice și dezbateri susținute de nume importante ale literaturii contemporane. Tema din acest an este „Acasă” semn al reîntoarcerii la o normalitate necesară, la formula întâlnirilor față în față, calde și umanizate cu literatura și cei care o scriu.

Evenimentul va avea loc în format fizic, cu participarea unui număr limitat de persoane și cu respectarea tuturor dispozițiilor legale în ceea ce privește prevenirea răspândirii infecției cu virusul Sars-Cov-2. Accesul se va face exclusiv prin prezentarea certificatului digital european Covid-19 sau a unui test PCR, făcut cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului. Rezervarea locurilor se face în scris, printr-un e-mail trimis la adresa filtm@ladouabufnite.ro. Rezervarea locului devine valabilă numai după primirea unei confirmări în scris.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru