Festivalul de film Science Fiction și Fantasy – Știrile Qub

Dată

A doua ediție a Festivalulului de film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium” va avea loc la Dumbrăvița, județul Timiș, în 15-19 septembrie. Este singurul festival din România, dedicat în întregime celor două genuri de film. Sunt acceptate atât filme scurte cât și de lung metraj. Din proiecțiile înscrise va avea loc un proces de selecție: filme din selecția oficială, care vor concura pentru unul din cele 8 premii în festival, prin decizia unui juriu condus de Irina Margareta Nistor, și categoria Final Cut, care va prezenta filme în afară de concurs. Festivalul invită creatorii români care au produs un film în anul 2020 sau 2021, și care se încadrează în domeniile festivalului, să îl înscrie, pe platforma Film Free Way, la adresa filmfreeway.com. Mai multe informații se găsesc la adresa festival.galactic.one.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru