Festivalul de film Science Fiction și Fantasy – Știrile Qub

Dată

A doua ediție a Festivalulului de film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium” va avea loc la Dumbrăvița, județul Timiș, în 15-19 septembrie. Este singurul festival din România, dedicat în întregime celor două genuri de film. Sunt acceptate atât filme scurte cât și de lung metraj. Din proiecțiile înscrise va avea loc un proces de selecție: filme din selecția oficială, care vor concura pentru unul din cele 8 premii în festival, prin decizia unui juriu condus de Irina Margareta Nistor, și categoria Final Cut, care va prezenta filme în afară de concurs. Festivalul invită creatorii români care au produs un film în anul 2020 sau 2021, și care se încadrează în domeniile festivalului, să îl înscrie, pe platforma Film Free Way, la adresa filmfreeway.com. Mai multe informații se găsesc la adresa festival.galactic.one.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru