Festivalul de film Science Fiction și Fantasy – Știrile Qub

Dată

A doua ediție a Festivalulului de film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium” va avea loc la Dumbrăvița, județul Timiș, în 15-19 septembrie. Este singurul festival din România, dedicat în întregime celor două genuri de film. Sunt acceptate atât filme scurte cât și de lung metraj. Din proiecțiile înscrise va avea loc un proces de selecție: filme din selecția oficială, care vor concura pentru unul din cele 8 premii în festival, prin decizia unui juriu condus de Irina Margareta Nistor, și categoria Final Cut, care va prezenta filme în afară de concurs. Festivalul invită creatorii români care au produs un film în anul 2020 sau 2021, și care se încadrează în domeniile festivalului, să îl înscrie, pe platforma Film Free Way, la adresa filmfreeway.com. Mai multe informații se găsesc la adresa festival.galactic.one.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru