Festivalul „Ceau Cinema” – Știrile Qub

Dată

În perioada 15 – 18 iulie se va desfășura festivalul de film, „Ceau, Cinema!”, la Timișoara. Ediția cu numărul opt aduce în fața cinefililor locali doar filme românești, fiind dedicată cinematografiei autohtone. Întregul program se va axa pe cinematografia română, puternic afectată de criză, iar competiţia va fi formată exclusiv din filme ale unor cineaşti aflaţi la început de drum. Primele două titluri dezvăluite din competiţie sunt “Mia îşi ratează răzbunarea” şi “Otto Barbarul”, filme care au avut premiera în festivaluri internaţionale importante anul trecut şi care vor putea fi văzute pentru prima dată în cadrul “Ceau, Cinema!” de la Timişoara. Identitatea vizuală a ediţiei din acest an este asigurată de artistul Benedek Levente. Proiecţiile vor avea loc în aer liber, dar şi în interior dacă situaţia o va permite, cu respectarea normelor impuse de autorităţi. Întregul program şi spaţiile de proiecţie vor fi anunţate în perioada următoare pe pagina de Facebook şi pe site-ul www.ceaucinema.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Legislație & Ordine & Apărare

Legea adopțiilor, simplificată

Legea adopţiilor a fost simplificată, iar cuplurile care vor să devină părinţi vor putea face acest lucru mai uşor.

Vox

O proteină umană ar putea vindeca alergiile și astmul – VoxQub

O proteină care ar putea combate astmul şi anafilaxia, a fost descoperită de către cercetătorii de la Universitatea Națională din Australia.

Actualitate

Pandemia la zi

153 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.033 de cazuri, dintre acestea 1.047.682 de persoane au fost declarate vindecate.

Evenimente

Ziua mondială împotriva traficului de persoane

În fiecare an, în data de 30 iulie este marcată Ziua mondială împotriva traficului de persoane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru