Festival de muzică electronică

Dată

„Psihodrom Festival” se va desfășura în perioada 14 – 16 mai, iar fanii muzicii electronice vor avea ocazia să se bucure de 10 evenimente live cu peste 30 de artiști, transmise online pe canalul YouTube Psihodrom Records. Grupul artistic Psihodrom, a luat naștere în anul 2015 cu intenția de exprimare a viziunilor artistice în scenografie, artă video și cartografieri. În prezent își îndreaptă atenția spre diverse activități colaborative de creație și participarea la diverse festivaluri și evenimente, atât din țară cât și din străinătate. Obiectivul echipei din spatele festivalului este să ofere o rampă de lansare pentru artiștii dornici de exprimare, iar publicului o experiență artistică altfel. Printre artiștii prezenți se numără Alex Halka, Bia, Bread&Butter, Dudu, Doctorul Sinteză, flo’, Gabriel Almasi, Ovidiu Zimcea, Tom Mascaragiu și alții. Mai multe informații despre program vor apărea în următoarele zile pe pagina de Facebook a evenimentului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru