Festival de muzică electronică

Dată

„Psihodrom Festival” se va desfășura în perioada 14 – 16 mai, iar fanii muzicii electronice vor avea ocazia să se bucure de 10 evenimente live cu peste 30 de artiști, transmise online pe canalul YouTube Psihodrom Records. Grupul artistic Psihodrom, a luat naștere în anul 2015 cu intenția de exprimare a viziunilor artistice în scenografie, artă video și cartografieri. În prezent își îndreaptă atenția spre diverse activități colaborative de creație și participarea la diverse festivaluri și evenimente, atât din țară cât și din străinătate. Obiectivul echipei din spatele festivalului este să ofere o rampă de lansare pentru artiștii dornici de exprimare, iar publicului o experiență artistică altfel. Printre artiștii prezenți se numără Alex Halka, Bia, Bread&Butter, Dudu, Doctorul Sinteză, flo’, Gabriel Almasi, Ovidiu Zimcea, Tom Mascaragiu și alții. Mai multe informații despre program vor apărea în următoarele zile pe pagina de Facebook a evenimentului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru