Festival de dans contemporan

Dată

Prima ediție a Festivalului de Dans Contemporan Connect va avea loc în perioada 17-20 iunie la Craiova. Festivalul este gândit ca o călătorie prin spațiile orașului, în care dansul contemporan se oprește, se inspiră, animă și schimbă perspective. Publicul craiovean va avea prilejul să întâlnească coregrafi, performeri și muzicieni inovatori, a căror scenă va fi strada. Fiecare zi de festival va include momente de dans și muzică live, spectacole de dans contemporan pe scena Teatrului de Vară, proiecții de filme de dans naționale și internaționale sau ateliere de dans pentru copii și adolescenți. Organizatorii își doresc să creeze un mediu de dialog artistic și cultural, la care să ia parte atât artiști locali, naționali, cât și artiști internaționali. Accesul la toate evenimentele din festival este gratuit, în limita locurilor disponibile, cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție, impuse de pandemie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru