Festival de dans contemporan

Dată

Prima ediție a Festivalului de Dans Contemporan Connect va avea loc în perioada 17-20 iunie la Craiova. Festivalul este gândit ca o călătorie prin spațiile orașului, în care dansul contemporan se oprește, se inspiră, animă și schimbă perspective. Publicul craiovean va avea prilejul să întâlnească coregrafi, performeri și muzicieni inovatori, a căror scenă va fi strada. Fiecare zi de festival va include momente de dans și muzică live, spectacole de dans contemporan pe scena Teatrului de Vară, proiecții de filme de dans naționale și internaționale sau ateliere de dans pentru copii și adolescenți. Organizatorii își doresc să creeze un mediu de dialog artistic și cultural, la care să ia parte atât artiști locali, naționali, cât și artiști internaționali. Accesul la toate evenimentele din festival este gratuit, în limita locurilor disponibile, cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție, impuse de pandemie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru