Festival de dans contemporan

Dată

Prima ediție a Festivalului de Dans Contemporan Connect va avea loc în perioada 17-20 iunie la Craiova. Festivalul este gândit ca o călătorie prin spațiile orașului, în care dansul contemporan se oprește, se inspiră, animă și schimbă perspective. Publicul craiovean va avea prilejul să întâlnească coregrafi, performeri și muzicieni inovatori, a căror scenă va fi strada. Fiecare zi de festival va include momente de dans și muzică live, spectacole de dans contemporan pe scena Teatrului de Vară, proiecții de filme de dans naționale și internaționale sau ateliere de dans pentru copii și adolescenți. Organizatorii își doresc să creeze un mediu de dialog artistic și cultural, la care să ia parte atât artiști locali, naționali, cât și artiști internaționali. Accesul la toate evenimentele din festival este gratuit, în limita locurilor disponibile, cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție, impuse de pandemie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru