Festival de dans contemporan

Dată

Prima ediție a Festivalului de Dans Contemporan Connect va avea loc în perioada 17-20 iunie la Craiova. Festivalul este gândit ca o călătorie prin spațiile orașului, în care dansul contemporan se oprește, se inspiră, animă și schimbă perspective. Publicul craiovean va avea prilejul să întâlnească coregrafi, performeri și muzicieni inovatori, a căror scenă va fi strada. Fiecare zi de festival va include momente de dans și muzică live, spectacole de dans contemporan pe scena Teatrului de Vară, proiecții de filme de dans naționale și internaționale sau ateliere de dans pentru copii și adolescenți. Organizatorii își doresc să creeze un mediu de dialog artistic și cultural, la care să ia parte atât artiști locali, naționali, cât și artiști internaționali. Accesul la toate evenimentele din festival este gratuit, în limita locurilor disponibile, cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție, impuse de pandemie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru