Festival Concurs „Gelu Stan” – Știrile Qub

Dată

Festivalul – Concurs “Gelu Stan” ajunge la ediția a III-a, la mai puțin de trei ani de la trecerea în eternitate a muzicianului care și-a dedicat viața promovării valorilor tradiționale. La concurs pot participa tineri soliști vocali din întreaga țară cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. Până în 2 iunie, participanții pot trimite la adresa ccajt@ccajt.ro, fișa de înscriere, o copie a cărții de identitate, o filmare live cu telefonul mobil care să conțină interpretarea, în costum popular autentic din zona reprezentată de concurent, a unui cântec doinit sau baladă, fără acompaniament și a unui cântec de joc cu acompaniament.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru