Fără triaj epidemiologic şi panouri de plexiglas

Dată

Eliminarea triajului epidemilogic şi a obligativităţii instalării de panouri de plexiglas la examenele de la Evaluarea Naţională şi de la bacalaureat care vor fi organizate în acest an, sunt recomandările făcute de minsitrul educației, Sorin Cîmpeanu. Printre recomandările făcute de acesta se numără și posibilitatea de a crea construcţii pe foaie pentru examenul de Matematică, sublinierea pe texte la examenul de Limba şi literatura română, 15 minute în plus pentru completarea datelor în casete. Potrivit ministrului educației, se dorește eliminarea rigidității excesive în timpul examenelor. Regulile care rămân, însă obligatorii sunt păstrarea distanței și purtarea măștii, a declarat Sorin Cîmpeanu.

sursă foto: edupedu.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru