Expoziția „Lumina Îngerilor. Dar divin”

Dată

Expoziția „Lumina Îngerilor. Dar divin” va fi vernisată marți, 7 septembrie, de la ora 18:00, la Timișoara, la Muzeul Național al Banatului. Cele mai multe lucrări de pictură și sculptură sunt semnate de artistul Mihai Teodor Olteanu și inspirate din universul artistului renascentist Michelangelo. Celelalte opere de artă sunt semnate de Liliana Ana Cadar, Lidia Ștef Vărșăndan, Sebastian Adrian Alexa și Molnar Geza. Vernisajul începe la ora 18:00, în mansarda B2 a Bastionului Theresia. Prezintă criticul de artă Gabriel Kelemen, conferențiar universitar droctor la Universitatea de Vest din Timișoara și managerul Muzeului Național al Banatului, Claudiu Ilaș. Expoziția va putea fi vizitată până în 7 octombrie, de marți până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru