Expoziția „Lumina Îngerilor. Dar divin”

Dată

Expoziția „Lumina Îngerilor. Dar divin” va fi vernisată marți, 7 septembrie, de la ora 18:00, la Timișoara, la Muzeul Național al Banatului. Cele mai multe lucrări de pictură și sculptură sunt semnate de artistul Mihai Teodor Olteanu și inspirate din universul artistului renascentist Michelangelo. Celelalte opere de artă sunt semnate de Liliana Ana Cadar, Lidia Ștef Vărșăndan, Sebastian Adrian Alexa și Molnar Geza. Vernisajul începe la ora 18:00, în mansarda B2 a Bastionului Theresia. Prezintă criticul de artă Gabriel Kelemen, conferențiar universitar droctor la Universitatea de Vest din Timișoara și managerul Muzeului Național al Banatului, Claudiu Ilaș. Expoziția va putea fi vizitată până în 7 octombrie, de marți până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru