Expoziția „Lumina Îngerilor. Dar divin”

Dată

Expoziția „Lumina Îngerilor. Dar divin” va fi vernisată marți, 7 septembrie, de la ora 18:00, la Timișoara, la Muzeul Național al Banatului. Cele mai multe lucrări de pictură și sculptură sunt semnate de artistul Mihai Teodor Olteanu și inspirate din universul artistului renascentist Michelangelo. Celelalte opere de artă sunt semnate de Liliana Ana Cadar, Lidia Ștef Vărșăndan, Sebastian Adrian Alexa și Molnar Geza. Vernisajul începe la ora 18:00, în mansarda B2 a Bastionului Theresia. Prezintă criticul de artă Gabriel Kelemen, conferențiar universitar droctor la Universitatea de Vest din Timișoara și managerul Muzeului Național al Banatului, Claudiu Ilaș. Expoziția va putea fi vizitată până în 7 octombrie, de marți până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru