Expoziția „Lumina Îngerilor. Dar divin”

Dată

Expoziția „Lumina Îngerilor. Dar divin” va fi vernisată marți, 7 septembrie, de la ora 18:00, la Timișoara, la Muzeul Național al Banatului. Cele mai multe lucrări de pictură și sculptură sunt semnate de artistul Mihai Teodor Olteanu și inspirate din universul artistului renascentist Michelangelo. Celelalte opere de artă sunt semnate de Liliana Ana Cadar, Lidia Ștef Vărșăndan, Sebastian Adrian Alexa și Molnar Geza. Vernisajul începe la ora 18:00, în mansarda B2 a Bastionului Theresia. Prezintă criticul de artă Gabriel Kelemen, conferențiar universitar droctor la Universitatea de Vest din Timișoara și managerul Muzeului Național al Banatului, Claudiu Ilaș. Expoziția va putea fi vizitată până în 7 octombrie, de marți până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru