Examenul de definitivat

Dată

Cadrele didactice cu statut de debutant vor susţine astăzi, 14 iulie, examenul de definitivat. Examenul poate fi susținut de cadrele didactice care au cel puțin un an de vechime în învățământ și este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice. La proba scrisă, candidații vor intra în sălile de examen între orele 7:30 și 8:00. După primirea subiectelor, ei vor avea la dispoziție 4 ore pentru a le rezolva. Primele rezultate vor fi afișate în 21 iulie, la centrele de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro. Contestațiile se pot depune în aceeași zi și în 22 iulie. Rezultatele finale se vor afișa în 28 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Cetățenia română obținută prin mijloace electronice, Cât au lucrat românii în pandemie, Cardul de sănătate european, pentru călătorii, Un nou val de caniculă va cuprinde România.

MozaiQub

Povești din spatele orașelor – MozaiQub

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara.

Legislație & Ordine & Apărare

Cetățenia română obținută prin mijloace electronice

Persoanele care vor să obțină sau să redobândească cetățenia română pot depune solicitările de acordare a acesteia și prin mijloace electronice.

Informații Utile

Energia implicării

Qub TV – Energia implicării!

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru