Examenul de definitivat

Dată

Cadrele didactice cu statut de debutant vor susţine astăzi, 14 iulie, examenul de definitivat. Examenul poate fi susținut de cadrele didactice care au cel puțin un an de vechime în învățământ și este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice. La proba scrisă, candidații vor intra în sălile de examen între orele 7:30 și 8:00. După primirea subiectelor, ei vor avea la dispoziție 4 ore pentru a le rezolva. Primele rezultate vor fi afișate în 21 iulie, la centrele de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro. Contestațiile se pot depune în aceeași zi și în 22 iulie. Rezultatele finale se vor afișa în 28 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru