Examenul de definitivat

Dată

Cadrele didactice cu statut de debutant vor susţine astăzi, 14 iulie, examenul de definitivat. Examenul poate fi susținut de cadrele didactice care au cel puțin un an de vechime în învățământ și este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice. La proba scrisă, candidații vor intra în sălile de examen între orele 7:30 și 8:00. După primirea subiectelor, ei vor avea la dispoziție 4 ore pentru a le rezolva. Primele rezultate vor fi afișate în 21 iulie, la centrele de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro. Contestațiile se pot depune în aceeași zi și în 22 iulie. Rezultatele finale se vor afișa în 28 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru