Examenul de definitivat

Dată

Cadrele didactice cu statut de debutant vor susţine astăzi, 14 iulie, examenul de definitivat. Examenul poate fi susținut de cadrele didactice care au cel puțin un an de vechime în învățământ și este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice. La proba scrisă, candidații vor intra în sălile de examen între orele 7:30 și 8:00. După primirea subiectelor, ei vor avea la dispoziție 4 ore pentru a le rezolva. Primele rezultate vor fi afișate în 21 iulie, la centrele de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro. Contestațiile se pot depune în aceeași zi și în 22 iulie. Rezultatele finale se vor afișa în 28 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru