Examenul de definitivat

Dată

Cadrele didactice cu statut de debutant vor susţine astăzi, 14 iulie, examenul de definitivat. Examenul poate fi susținut de cadrele didactice care au cel puțin un an de vechime în învățământ și este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice. La proba scrisă, candidații vor intra în sălile de examen între orele 7:30 și 8:00. După primirea subiectelor, ei vor avea la dispoziție 4 ore pentru a le rezolva. Primele rezultate vor fi afișate în 21 iulie, la centrele de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro. Contestațiile se pot depune în aceeași zi și în 22 iulie. Rezultatele finale se vor afișa în 28 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru