Examenele pentru directori de școli

Dată

Metodologia cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și calendarul acestuia au fost publicate în Monitorul Oficial. Cei care doresc să ocupe o funcție de conducere în învățământ se vor putea înscrie la concurs din 15 septembrie. Proba scrisă va avea loc în 15 octombrie, iar rezultatele vor fi afișate în aceeași zi. Interviurile se vor desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie, iar rezultatele finale ale concursului vor fi afișate în 17 decembrie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru