Evaluările naționale reprogramate

Dată

Anul acesta, Evaluările Naționale pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a se susțin cu prezența fizică, potrivit regulilor în vigoare, în perioada 12-28 mai. În ceea ce privește Evaluarea națională pentru clasa a VI-a, calendarul este neschimbat, respectiv, în data de 12 mai 2021 are loc examenul la Limbă şi comunicare, iar în 13 mai la Matematică şi Ştiinţe ale naturii. Evaluarea națională pentru clasa a IV-a calendarul este, de asemenea, neschimbat. Astfel, în 18 mai  va avea loc proba la limba română, în 19 mai 2021 la matematică și în 20 mai 2021 la limba maternă. Evaluarea națională pentru clasa a II-a calendarul este nou, astfel că se va desfășura în 25 mai la limba română și limba maternă scris, în 26 mai la limba română și limba maternă citit, în 27 mai 2021 la matematică, iar în 28 mai 2021 la limba română pentru minoritățile naționale, scris și citit. Modelele de teste au fost publicate de Ministerul Educației pe site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru