Evaluarea Națională pentru clasa a II-a

Dată

Evaluarea Naţională pentru elevii de clasa a II-a începe astăzi, 25 mai cu probele scrise la Limba română şi cea maternă, iar proble de citire vor avea loc miercuri, 26 mai. Proba la matematică este programată joi, 27 mai, în timp ce proba la Limba română pentru elevii din rândul minorităţilor naţionale se va desfăşura vineri, 28 mai. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a precizat că toate probele se susţin cu prezenţă fizică, indiferent de scenariile în care se află unităţile de învăţământ. Testele au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate. Elevii au la dispoziție 30 de minute pentru rezolvarea cerințelor. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, de către cadrele didactice, în termen de cel mult 7 zile de la data susţinerii ultimului test. Rezultatele obţinute nu se afişează public şi nu se trec în catalogul clasei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru