Evaluarea Națională pentru clasa a II-a

Dată

Evaluarea Naţională pentru elevii de clasa a II-a începe astăzi, 25 mai cu probele scrise la Limba română şi cea maternă, iar proble de citire vor avea loc miercuri, 26 mai. Proba la matematică este programată joi, 27 mai, în timp ce proba la Limba română pentru elevii din rândul minorităţilor naţionale se va desfăşura vineri, 28 mai. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a precizat că toate probele se susţin cu prezenţă fizică, indiferent de scenariile în care se află unităţile de învăţământ. Testele au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate. Elevii au la dispoziție 30 de minute pentru rezolvarea cerințelor. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, de către cadrele didactice, în termen de cel mult 7 zile de la data susţinerii ultimului test. Rezultatele obţinute nu se afişează public şi nu se trec în catalogul clasei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru