Evaluarea Națională la Matematică – Știrile Qub

Dată

Evaluarea Națională continuă astăzi, 24 iunie cu proba la matematică. Ministerul Educaţiei a anunţat că la examen s-au înscris peste 130.000 de elevi. La prima probă, cea de Limba şi literatura română, s-au prezentat aproximativ 120.000 de elevi, iar peste 7.600 au absentat. Primele rezultate vor fi afişate în 29 iunie, până la ora 14:00. Contestaţiile pot fi depuse în zilele de 29 şi 30 iunie. Rezultatele finale vor fi afişate în 4 iulie. Vineri, 25 iunie are loc proba la Limba și literatura maternă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru