Evaluarea Națională la Matematică – Știrile Qub

Dată

Evaluarea Națională continuă astăzi, 24 iunie cu proba la matematică. Ministerul Educaţiei a anunţat că la examen s-au înscris peste 130.000 de elevi. La prima probă, cea de Limba şi literatura română, s-au prezentat aproximativ 120.000 de elevi, iar peste 7.600 au absentat. Primele rezultate vor fi afişate în 29 iunie, până la ora 14:00. Contestaţiile pot fi depuse în zilele de 29 şi 30 iunie. Rezultatele finale vor fi afişate în 4 iulie. Vineri, 25 iunie are loc proba la Limba și literatura maternă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru