Evaluarea Națională la Matematică – Știrile Qub

Dată

Evaluarea Națională continuă astăzi, 24 iunie cu proba la matematică. Ministerul Educaţiei a anunţat că la examen s-au înscris peste 130.000 de elevi. La prima probă, cea de Limba şi literatura română, s-au prezentat aproximativ 120.000 de elevi, iar peste 7.600 au absentat. Primele rezultate vor fi afişate în 29 iunie, până la ora 14:00. Contestaţiile pot fi depuse în zilele de 29 şi 30 iunie. Rezultatele finale vor fi afişate în 4 iulie. Vineri, 25 iunie are loc proba la Limba și literatura maternă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru