Evaluarea Națională la Matematică – Știrile Qub

Dată

Evaluarea Națională continuă astăzi, 24 iunie cu proba la matematică. Ministerul Educaţiei a anunţat că la examen s-au înscris peste 130.000 de elevi. La prima probă, cea de Limba şi literatura română, s-au prezentat aproximativ 120.000 de elevi, iar peste 7.600 au absentat. Primele rezultate vor fi afişate în 29 iunie, până la ora 14:00. Contestaţiile pot fi depuse în zilele de 29 şi 30 iunie. Rezultatele finale vor fi afişate în 4 iulie. Vineri, 25 iunie are loc proba la Limba și literatura maternă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru