Evaluare la Matematică

Dată

Elevii claselor a IV-a susțin astăzi proba la Matematică şi Ştiinţele naturii din ale cadrul Evaluării naţionale. 179.000 de școlari sunt aşteptaţi la testare. Durata alocată rezolvării acestora este de 60 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea naţională la clasa a IV-a şi la clasa a VI-a. Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine joi proba la limba maternă. Probele scrise la Limba română şi Limba maternă din cadrul evaluării din clasa a II-a sunt programate în data de 25 mai.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru