Etapa specială a Evaluării Naționale

Dată

Elevii care nu au putut susține Evaluarea Națională încep astăzi, 5 iulie etapa specială cu proba la Limba și Literatura Română. Este vorba de cei care au fost în izolare sau carantină din cauza Covid-19 sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu au putut participa la probele de examen. În 6 iulie este proba scrisă la Matematică, iar în 7 iulie proba scrisă de Limba și Literatura Maternă. Rezultatele vor fi afișate în 9 iulie, iar în acceași zi se pot depune și contestațiile. Rezultatetele finale vor fi afișate luni, 12 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru