Etapa specială a Evaluării Naționale

Dată

Elevii care nu au putut susține Evaluarea Națională încep astăzi, 5 iulie etapa specială cu proba la Limba și Literatura Română. Este vorba de cei care au fost în izolare sau carantină din cauza Covid-19 sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu au putut participa la probele de examen. În 6 iulie este proba scrisă la Matematică, iar în 7 iulie proba scrisă de Limba și Literatura Maternă. Rezultatele vor fi afișate în 9 iulie, iar în acceași zi se pot depune și contestațiile. Rezultatetele finale vor fi afișate luni, 12 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru