Etapa specială a Evaluării Naționale

Dată

Elevii care nu au putut susține Evaluarea Națională încep astăzi, 5 iulie etapa specială cu proba la Limba și Literatura Română. Este vorba de cei care au fost în izolare sau carantină din cauza Covid-19 sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu au putut participa la probele de examen. În 6 iulie este proba scrisă la Matematică, iar în 7 iulie proba scrisă de Limba și Literatura Maternă. Rezultatele vor fi afișate în 9 iulie, iar în acceași zi se pot depune și contestațiile. Rezultatetele finale vor fi afișate luni, 12 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru