Etapa specială a Evaluării Naționale

Dată

Elevii care nu au putut susține Evaluarea Națională încep astăzi, 5 iulie etapa specială cu proba la Limba și Literatura Română. Este vorba de cei care au fost în izolare sau carantină din cauza Covid-19 sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu au putut participa la probele de examen. În 6 iulie este proba scrisă la Matematică, iar în 7 iulie proba scrisă de Limba și Literatura Maternă. Rezultatele vor fi afișate în 9 iulie, iar în acceași zi se pot depune și contestațiile. Rezultatetele finale vor fi afișate luni, 12 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru