Elevii timișoreni revin la școală

Dată

Școlile din Timişoara sunt deschise de astăzi pentru toţi elevii, nu doar pentru cei din clasele terminale. Acest lucru a fost decis de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, după ce ministrul de Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a dat un ordin prin care şcolile pot fi deschise imediat pentru toţi elevii, în localităţile în care rata de infectare este mai mică de unu la mia de locuitori.
În Timișoara, rata de incidență a scăzut sub 1 la mia de locuitori, lucru care a dus la redeschiderea școlilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru