Elevii testați de două ori pe săptămână

Dată

Elevii vor fi testați de două ori pe săptămână împotriva virusului Sars-Cov-2, în zilele de luni și joi. Testarea elevilor se va face cu teste de salivă la începutul orelor de curs de către cadrul medical sau persoanele desemnate din cadrul unității de învățământ, procesul de testare fiind organizat la nivelul fiecărei școli. Personalul unităților de învățământ va fi instruit cu privire la colectarea testelor utilizate, acestea fiind considerate deșeuri medicale cu potențial infecțios. Primele teste de salivă ar urma să fie distribuite în școli săptămâna viitoare, conform declarației Ministerului Educației. În total, un număr de 29,6 milioane de teste de salivă ar urma să ajungă în unitățile de învățământ, acestea fiind necesare pentru testarea elevilor până la finalul semestrului I.

sursă foto: descopera.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru