Elevii testați de două ori pe săptămână

Dată

Elevii vor fi testați de două ori pe săptămână împotriva virusului Sars-Cov-2, în zilele de luni și joi. Testarea elevilor se va face cu teste de salivă la începutul orelor de curs de către cadrul medical sau persoanele desemnate din cadrul unității de învățământ, procesul de testare fiind organizat la nivelul fiecărei școli. Personalul unităților de învățământ va fi instruit cu privire la colectarea testelor utilizate, acestea fiind considerate deșeuri medicale cu potențial infecțios. Primele teste de salivă ar urma să fie distribuite în școli săptămâna viitoare, conform declarației Ministerului Educației. În total, un număr de 29,6 milioane de teste de salivă ar urma să ajungă în unitățile de învățământ, acestea fiind necesare pentru testarea elevilor până la finalul semestrului I.

sursă foto: descopera.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru