Elevii termină cursurile

Dată

Elevii claselor a XII-a şi a XIII-a încheie cursurile astăzi, 6 iunie, când este şi ultima zi de înscriere a candidaţilor pentru prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Potrivit Ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, Bacalaureatul ar urma să fie susţinut de peste 100.000 candidaţi, iar aproximativ 30.000 dintre aceştia s-au vaccinat împotriva Covid-19. Candidaţii vor susţine, în 28 iunie, prima probă a examenului maturității, cea scrisă la Limba şi literatura română. În 29 iunie, este programată proba scrisă a profilului, în 30 are loc proba scrisă la alegere a profilului şi specializării, iar în 1 iulie, proba scrisă la Limba şi literatura maternă. Primele rezultate se vor afişa în 5 iulie, până la ora 12:00, iar până la ora 18:00, se vor putea depune contestaţiile. Rezolvarea contestaţiilor va avea loc între 6 şi 9 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate în 9 iulie. Reamintim că Ministerul Educaţiei a anunţat că a fost adoptată ordonanţa de urgenţă care prevede că, la examenul de Bacalaureat, se echivalează sau se recunosc probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru