Elevii din nou în bănci – Știrile Qub

Dată

Preşcolarii și elevii din clasele primare revin la școală în sistemul faţă în faţă, potrivit scenariului galben în care se află judeţul Timiş şi municipiul Timişoara. În județul Hunedoara, aproximativ 60% dintre elevi încep cursurile. 69 de școli vor începe activitatea didactică în condiţiile scenariului verde, cu participarea tuturor elevilor în sălile de clasă, iar 135 de unităţi de învăţământ vor funcţiona după scenariul galben. În Arad, 202 unități de învățământ vor funcționa în scenariul verde, iar alte 235 în cel gaben. Fizic vor fi prezenți la școală aproape 35 de mii de elevi din județ. În Caraș-Severin vor funcţiona în scenariul verde 238 de școli cu prezenţa fizică a tuturor preşcolarilor şi elevilor, iar în cel galben, 171 unităţi de învăţământ. Județul Dolj are 38 de localităţi unde şcolile vor începe în scenariul galben, iar restul în cel verde.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru