Elevii din nou în bănci – Știrile Qub

Dată

Preşcolarii și elevii din clasele primare revin la școală în sistemul faţă în faţă, potrivit scenariului galben în care se află judeţul Timiş şi municipiul Timişoara. În județul Hunedoara, aproximativ 60% dintre elevi încep cursurile. 69 de școli vor începe activitatea didactică în condiţiile scenariului verde, cu participarea tuturor elevilor în sălile de clasă, iar 135 de unităţi de învăţământ vor funcţiona după scenariul galben. În Arad, 202 unități de învățământ vor funcționa în scenariul verde, iar alte 235 în cel gaben. Fizic vor fi prezenți la școală aproape 35 de mii de elevi din județ. În Caraș-Severin vor funcţiona în scenariul verde 238 de școli cu prezenţa fizică a tuturor preşcolarilor şi elevilor, iar în cel galben, 171 unităţi de învăţământ. Județul Dolj are 38 de localităţi unde şcolile vor începe în scenariul galben, iar restul în cel verde.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru