Elevii din nou în bănci – Știrile Qub

Dată

Preşcolarii și elevii din clasele primare revin la școală în sistemul faţă în faţă, potrivit scenariului galben în care se află judeţul Timiş şi municipiul Timişoara. În județul Hunedoara, aproximativ 60% dintre elevi încep cursurile. 69 de școli vor începe activitatea didactică în condiţiile scenariului verde, cu participarea tuturor elevilor în sălile de clasă, iar 135 de unităţi de învăţământ vor funcţiona după scenariul galben. În Arad, 202 unități de învățământ vor funcționa în scenariul verde, iar alte 235 în cel gaben. Fizic vor fi prezenți la școală aproape 35 de mii de elevi din județ. În Caraș-Severin vor funcţiona în scenariul verde 238 de școli cu prezenţa fizică a tuturor preşcolarilor şi elevilor, iar în cel galben, 171 unităţi de învăţământ. Județul Dolj are 38 de localităţi unde şcolile vor începe în scenariul galben, iar restul în cel verde.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru