Elevii din nou în bănci – Știrile Qub

Dată

Preşcolarii și elevii din clasele primare revin la școală în sistemul faţă în faţă, potrivit scenariului galben în care se află judeţul Timiş şi municipiul Timişoara. În județul Hunedoara, aproximativ 60% dintre elevi încep cursurile. 69 de școli vor începe activitatea didactică în condiţiile scenariului verde, cu participarea tuturor elevilor în sălile de clasă, iar 135 de unităţi de învăţământ vor funcţiona după scenariul galben. În Arad, 202 unități de învățământ vor funcționa în scenariul verde, iar alte 235 în cel gaben. Fizic vor fi prezenți la școală aproape 35 de mii de elevi din județ. În Caraș-Severin vor funcţiona în scenariul verde 238 de școli cu prezenţa fizică a tuturor preşcolarilor şi elevilor, iar în cel galben, 171 unităţi de învăţământ. Județul Dolj are 38 de localităţi unde şcolile vor începe în scenariul galben, iar restul în cel verde.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru