Elevi cu media 10 la Bacalaureat

Dată

112 absolvenți de liceu au obținut media 10 la Bacalaureat în această sesiune. Timiș, Caraș – Severin și Mehedinți au fiecare câte doi elevi cu media 10, Aradul are trei, Hunedoara patru, Gorj cinci și Dolj unul. Cei doi elevi din Timișoara susțin că își doresc să urmeze cursurile unor facultăți din orașul de pe Bega. Singura elevă cu media 10 din județul Dolj susține că vrea să urmeze cursurile Facultății de Drept din Craiova. Cei mai mulți dintre elevii care au obținut nota maximă la examenul maturității spun că au fost autodidacți și că au depus un efort mare pentru a obține aceste note din cauza faptului că școala s-a desfășurat online.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Sănătate & Sport

Noi restricții aprobate de CJSU Timiș

Începând de astăzi, 28 septembrie, se aplică noi restricții. Comitetul Județean pentru Situații de urgență a aprobat hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș.

Cultură & Culte & Educație

Începe noul an universitar la „Vasile Goldiș” Arad

Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”din Arad va avea loc joi, 30 septembrie.

Statistică

Dependenți de alimentele din import

România aduce din afară tot mai multe alimente. Importurile de produse agroalimentare au urcat la aproape 5 miliarde euro în prima jumătate a anului.

Cultură & Culte & Educație

Ziua internațională pentru accesul universal la educație

Ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie este celebrată anual la 28 septembrie pentru a marca importanţa unei guvernări deschise, transparente şi responsabile.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru