Elevi absenți la Bacalaureat

Dată

80 de elevi arădeni înscriși la Bacalaureat nu s-au mai prezentat la examen, la proba de Limbă și Literatură Română, care s-a desfășurat luni, 16 august. În Timișoara numărul absenților este de 114 și nu au existat elevi eliminați din examen. În Caraș-Severin, 50 de elevi au absentat, în Dolj 94, iar în Gorj peste 100. Astăzi se desfășoară a doua probă obligatorie a profilului, iar miercuri, 18 august urmează proba la alegere a profilului și specializării. În 31 august vor fi afișate rezultatele probelor scrise, până la ora 12:00, iar contestațiile se depun în aceeași zi, până la ora 18:00, atât fizic, cât și online.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru