Educație remedială în comunitățile sărace – Știri Qub

Dată

Elevii ar trebui să recupereze orele pierdute în vacanța de vară. Organizația Salvați Copiii a trimis o scrisoare deschisă Guvernului prin care trage un semnal de alarmă cu privire la situația critică în care se află țara noastră. Salvați Copiii propune o lună de educație remedială în timpul verii, în special în comunitățile afectate, unde pierderile în educație au fost foarte mari și părinții nu au putut să substituie educația la clasă în educația copiilor. Peste 600 mii de copii nu au avut acces la educație în perioada pandemiei. În aceeași adresa sunt propuse și soluții de creștere a siguranței elevilor în școli. Ca variante suplimentare, sunt introducerea testelor salivare rapide în școli pentru prevenirea apariției de focare Covid și intensificarea programului național de vaccinare a cadrelor didactice și a personalului auxiliar.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru