Disponibilizări în Valea Jiului

Dată

Aproape 1.500 cereri de disponibilizare au fost depuse de angajaţii Complexului Energetic Hunedoara până la expirarea termenului anunţat de administraţie. Aproximativ 900 salariaţi din minerit şi 600 energeticieni renunță la locurile de muncă din Complexul Energetic Hunedoara şi din termocentrala Mintia. Ei primesc compensaţii în bani de aproape 10.000 euro și venituri de completare timp de la 2 până la 4 ani. Ordonanța de urgență care alocă bani pentru minerii disponibilizați îi vizează și pe cei de la Complexul Energetic Oltenia și alte companii din minerit.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru