Data la care directorii de școli vor prelua funcțiile, modificată

Dată

Candidaţii care au promovat concursul pentru funcţiile de director şi director adjunct vor prelua mandatele cu 7 zile mai târziu decât era menţionat în calendarul emis de Ministerul Educaţiei. Iniţial era prevăzut ca noii manageri să primească deciziile înainte de vacanţa de iarnă, dar cu atribuţii din 10 ianuarie. Ministerul Educaţiei a modificat însă datele, iar noile mandate vor începe din 17 ianuarie, odată cu începerea celui de al doilea semestru al acestui an şcolar. În ultima săptămână a primului semestru ar fi trebuit să se facă o întreagă mişcare de personal, pentru că dacă rămân posturi libere se dau atunci şi decizii de detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar în curs.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru