Curs de robotică pentru elevi – Știrile Qub

Dată

Elevii hunedoreni sunt invitați de Liga Studenților de la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara să ia parte la un concurs de robotică. Studenți Politehnicii organizează evenimentul – RoboTEC (Robot Engineering Contest). Cea de-a VI-a ediție a competiției va avea loc în perioada 21-23 mai, atât online, cât și fizic. Înscrierile în cadrul concursului sunt deschise pe site-ul Ligii AC până în data de 20 mai 2021. RoboTEC este un concurs internațional și se adresează atât elevilor de liceu cât și studenților pasionați de robotică. Participanții au ocazia de a-și pune în practică cunoștințele în acest domeniu, dar și a-și măsura creativitatea. Noutatea din cadrul acestui proiect constă în susținerea unor sesiuni de workshop pentru cei dornici de a afla informații în domeniul roboticii. Proiectul este structurat în 4 probe și două formate, fizic și online. Pentru probele în format fizic, participanții trebuie să-și trimită roboții cu 2 săptămâni înainte de data finală.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru