Curs de robotică pentru elevi – Știrile Qub

Dată

Elevii hunedoreni sunt invitați de Liga Studenților de la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara să ia parte la un concurs de robotică. Studenți Politehnicii organizează evenimentul – RoboTEC (Robot Engineering Contest). Cea de-a VI-a ediție a competiției va avea loc în perioada 21-23 mai, atât online, cât și fizic. Înscrierile în cadrul concursului sunt deschise pe site-ul Ligii AC până în data de 20 mai 2021. RoboTEC este un concurs internațional și se adresează atât elevilor de liceu cât și studenților pasionați de robotică. Participanții au ocazia de a-și pune în practică cunoștințele în acest domeniu, dar și a-și măsura creativitatea. Noutatea din cadrul acestui proiect constă în susținerea unor sesiuni de workshop pentru cei dornici de a afla informații în domeniul roboticii. Proiectul este structurat în 4 probe și două formate, fizic și online. Pentru probele în format fizic, participanții trebuie să-și trimită roboții cu 2 săptămâni înainte de data finală.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru