Cum se recuperează vacanța de două săptămâni?

Dată

Cele două săptămâni de vacanță suplimentară vor fi recuperate de elevii de gimnaziu și liceu în perioada 3-14 ianuarie și între 10 – 14 de către elevii din ciclul primar. În acest interval elevii vor participa fizic la cursuri, conform declarației Ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu. Semestrul al doilea va fi astfel decalat și va începe în 17 ianuarie, în loc de 10 ianuarie, așa cum era programat. În momentul de față elevii se află în vacanță, urmând să înceapă cursurile în 8 noiembrie, în format fizic, dacă situația epidemiologică va permite acest lucru.

sursa foto: nytimes.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru