Cum se recuperează vacanța de două săptămâni?

Dată

Cele două săptămâni de vacanță suplimentară vor fi recuperate de elevii de gimnaziu și liceu în perioada 3-14 ianuarie și între 10 – 14 de către elevii din ciclul primar. În acest interval elevii vor participa fizic la cursuri, conform declarației Ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu. Semestrul al doilea va fi astfel decalat și va începe în 17 ianuarie, în loc de 10 ianuarie, așa cum era programat. În momentul de față elevii se află în vacanță, urmând să înceapă cursurile în 8 noiembrie, în format fizic, dacă situația epidemiologică va permite acest lucru.

sursa foto: nytimes.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru