Cum se recuperează vacanța de două săptămâni?

Dată

Cele două săptămâni de vacanță suplimentară vor fi recuperate de elevii de gimnaziu și liceu în perioada 3-14 ianuarie și între 10 – 14 de către elevii din ciclul primar. În acest interval elevii vor participa fizic la cursuri, conform declarației Ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu. Semestrul al doilea va fi astfel decalat și va începe în 17 ianuarie, în loc de 10 ianuarie, așa cum era programat. În momentul de față elevii se află în vacanță, urmând să înceapă cursurile în 8 noiembrie, în format fizic, dacă situația epidemiologică va permite acest lucru.

sursa foto: nytimes.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru